Back

ЧОУ Образователни технологии организира възможности за летни занимания за деца: Модулни обучения в онлайн среда и Лятно училище в реална учебна среда.

1. Възможностите за онлайн занимания

Възможностите за онлайн занимания

Изберете интересен за Вашето дете онлайн курс

2. Лятно училище в ЧОУ Образователни технологии™

Лятно училище

Лятно училище в реална среда се провежда в училището (район Слатина, бул. Гео Милев 158), което разполага с помещения и голям парк, които отговарят на всички изисквания за безопасност.

Класните стаи се дезинфекцират по няколко пъти на ден и облъчват с UV-лампи. Зелените площи са обработени и позволяват игра на открито. Училището разполага с обучен и подготвен преподавателски екип за работа в епидемична обстановка.

Времето за престой на децата в лятното училище е само в делнични дни от 8.00 до 18.00 часа в периода 15 юни – 20 август.

Децата са групирани според възрастта си.

Учебните занятия формират умения, без децата да се натоварват както в редовен учебен процес.

Свободните игри и забавления са на открито в голям двор

паркова среда и разпределени за деня съобразно най-подходящите часове за игра на открито в горещите летни дни

Свободните игри и забавления са на открито в голям двор с паркова среда и разпределени за деня, съобразно най-подходящите часове за игра на открито в горещите летни дни.

Участието в лятното училище е седмично, като заявка за включване в групата се подава предходната седмица. Седмичната такса е 125 лв. с включени обучителен процес и храна (междинна закуска, обяд и следобедна закуска).

включени обучителен процес и храна

За детайли и записване се свържете с директора на училището

{"wp_error":"cURL error 28: Operation timed out after 5001 milliseconds with 0 bytes received"}