Частно основно училище и профилирана гимназия PBS комуникативни умения Дистанционно обучение Материална база Английски за матура Образователни технологии
1 2 3 4 5 6
Начало Начало Всички новини Виртуално изложение "Частни училища 2012"

Виртуално изложение "Частни училища 2012"

Българската асоциация на частните училища организира първото в България ВИРТУАЛНО ИЗЛОЖЕНИЕ "Частни училища 2012", което ще бъде позиционирано на интернет адрес: www.bachu-virtual.com и ще се проведе на 21, 22 и 23 март 2012 г. с повторение  на 3, 4 и 5 септември 2012 г. На посочените дати посетителите могат да установяват онлайн скайп контакти с участниците в изложението – частни училища и детски градини.
skypeконтакти:

Красимир Йорданов (директор на ЧПГ)
krasimir.yordanov561
Тони Николова (директор на ЧОУ)
toni.nikolova.68

БАЧУ пое отговорността първа да предложи на българската общественост един нов, модерен начин на представяне на частните детски градини, училища и гимназии в отговор на съвременните тенденции за достигане до младите хора и техните родители чрез интернет. Безспорно е, че това е мястото, където те осъществяват виртуални срещи, социални контакти, общуват, четат, гледат телевизия, слушат музика и се забавляват.

Виртуалното изложение е алтернатива на традиционните изложения за образование, които в последните години позагубиха своята ефективност. То е възможност за активен контакт между всички заинтересовани страни – училище, родители, ученици, партньорски институции от всички сфери на обществения живот и бизнеса.

Надяваме се да посетите изложението и да ни помогнете то да стигне до повече потребители, бъдещи участници и всички, които се интересуват от това българското образование да се развива успешно. Инициативата е целогодишна и е една от организираните прояви по случай 15-годишнината от създаването на Българската асоциация на частните училища.

Виртуалното изложение е отворено за нови участници, идеи, прояви и всичко, което може да доведе до повече прозрачност, популяризиране на добри образователни практики и прогрес на българското училищно образование.

За контакти: тел. 02/ 980 62 25; GSM: 0888 77 94 25; е-mail: info@bachu-bg.com

Милка Славчева

/Председател на БАЧУ/

Новини

Лятна занималня в ЧОУ Образователни технологии

Лятна занималня

ЧОУ Образователни технологии организира лятна занималня и забавления за деца от 1. до 4. клас.

Програмата предвижда балансирани учебни занимания и атрактивни игри, развиващи добродетели и креативност.

Учебната програма включва модули по:

Прочетете още...
 
Прием на ученици в ЧПГ

mic


Частна профилирана гимназия Образователни технологии организира презентации за представяне на своите образователни и кариерни възможности, които предлага за ученици от 8. до 12. клас на:
09.03.2016 г. (сряда) – 18.00 ч.

Ученици и родители ще имат възможност да се запознаят с материалната база, системата на обучение, профилите, програмата за личностно развитие и с преподавателите, които ще преподават.

Ако желаете участие в демонстрацията, заявете на телефон: 0887614066, Красимир Йорданов – директор.

Прочетете още...

 
Прием на ученици в 1 клас

ЧОУ Образователни технологии записва ученици в 1 клас

Училището организира презентации на системата на обучение и демонстрации на учебен процес пред деца и родители. Ще бъдат представени и учителите, които ще преподават в 1 клас. Срещите ще се проведат на 23.01.2016 г. от 10:30 и от 13:30 часа, и на 30.01.2016 г. от 10:30 и от 13:30 часа на територията на училището. Ако желаете участие в демонстрацията, заявете на телефон: 0888841474, Тони Николова – директор.

Ако нямате възможност да дойдете на презентацията, можете да посетите училището в удобно за вас време, като се уговорите предварително с директора по телефона.

 
Открит урок по личностно развитие в 4. клас

Открит урок по личностно развитите в 4 клас.

Въведение

Прочетете още...
 
Училищен живот в началото на октомври

През топлите дни на октомври голямото междучасие е моментът, в който истински можеш да насладиш на детската глъч и игри в двора на училището. Просторът на зелените площи с големи дървета им дава възможност да тичат на воля, да измислят групови игри и да се забавляват истински. Така се зареждат отново да влязат в часове за учене през втората половина на деня.

Прочетете още...
 

Facebook